Till Salu

Genom munspelsåtervinningen får jag ofta begagnade spel över som jag rengör, reparerar (om det behövs) och stämmer så att de spelar och låter minst lika bra som ett nytt.

 

Kromatiska munspel

Hohner Chromonica I Deluxe (Kromatisk vintage-modell från 1950-talet. Detta är den ovanligare 10-hålsvarianten. Fin klang som är mörkare jämfört med till exempel Hohner Chromonica 270. Allt är genomgånget, nya ventiler, oljad och planslipad kam, två utbytta tungor, stämt i liksvävande temperatur, A=442 Hz, tonart C).
Pris: 1400:-

 

Diatoniska munspel

Suzuki Pure Harp (tonart C, kropp och täckplattor i trä. Det här munspelet har jag jobbat med för att öka lufttäthet och spelbarhet).
Pris: 950:-

 

Seydel 1847 Classic Low (tonart Low G, den nyare modellen med ståltungor, tjock kam och extra öppna täckplattor, stämd med rena kvinter men med terserna lite närmare liksvävande.).
Pris: 550:-

 

Hering Black Blues (tonart C, en tunga bytt).
Pris: 225:-

 

Hering Vintage Harp (tonart Low D).
Pris: 275:-

 

Hohner Pro harp MS (omstämd till A harmonisk moll).
Pris: 300:-

 

Lee Oskar (tonarter G, AB, C, Db, D, E, FF#, några mollspel finns också)
Pris: 225-275:-
(beroende på skick)

 

Suzuki Folkmaster (tonart C, D).
Pris: 200:-

 

Om du vill kan jag också göra om ett spel till någon alternativ stämning som "Harmonic Minor", "Natural Minor", "Paddy Richter" eller något annat (kostar 50-200:- extra beroende på hur många toner som måste stämmas om).

 

Övrigt (delar, tillbehör m.m.)

Stämplattor till Seydel 1847 (Tonart Bb, nya, oöppnade.)
Pris: 350:-

 

Täckplattor (cover plates) till Lee Oskar (begagnade men i fint skick utan repor eller bucklor)
Pris: 20:- /par

 

Skruvar, kammar, tungor, udda delar etc. etc. (Jag har en hel del lösa delar till munspel liggande, både till vintage-spel och till nyare spel, det är många olika märken och typer av spel. Letar du efter något särskilt är det bara att skicka iväg ett mail så kollar jag vad jag har inne.)
Pris på begäran

 

Skicka ett mail till mig om du är intresserad av att köpa ett spel. Min adress finns i rutan till höger.