Länkar

Folkmusikhuset i Stockholm
Folkmusikhuset, eller "Skeppis", på Skeppsholmen i Stockholm är en fantastisk mötesplats för alla som är intresserade av folkmusik och folkdans. Varje söndag är det öppet hus med gratis kurser, jam och dans.

FolkWiki
Är en utmärkt resurs för att hitta nya och gamla spelmanslåtar. Om du inte läser noter går det att få låtarna uppspelade i midi-format.

Munspelsföreningen Harmonika
var en förening för alla som är intresserade av folkmusik på munspel. Varje år arrangerade föreningen en munspelsstämma på Farsta gård i Stockholm. Stämman 2018 blev tyvärr den sista då det inte gick att få ihop en komplett styrelse vid årsmötet samma år, efter stämman lades föreningen ner. De sista åren var Erland aktiv som sekreterare i styrelsen. Föreningens Facebooksida finns kvar, där kan man hitta många av de som varit aktiva i föreningen.

C.A. Seydel Söhne
Tyska Seydel är världens äldsta ännu aktiva munspelstillverkare och bygger munspel av mycket hög kvalitet. Kolla särskilt in deras "Custom Shop" där man kan låta tillverka sina egna alternativa stämningar.

J.A. Harmonicas
Joel Andersson är Sveriges ledande customizer (en som justerar och förbättrar munspel), hör av dig till Joel om du vill ha ett munspel av riktigt hög kvalitet. Joel är dessutom en av de ledande utövarna av irländsk folmusik på munspel.