Andas! nominerad till Manifestgalan 2021

 

Idag presenterade SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) de nominerade till Manifestgalan 2021 och min soloskiva Andas! är en av fyra nominerade i kategorin folk!

Jag känner mig otroligt glad och hedrad av nomineringen!

 

Manifest är musikpriset som uppmärksammar och premierar artister kontrakterade på oberoende skivbolag.

De rådande omständigheterna gör att årets gala genomförs digitalt den 26 februari 2021. Utöver viss anpassning av formatet så kommer som vanligt utifrån 21 kategorier den bästa oberoende musiken från det gångna året prisas av en i andan samlad oberoende musikbransch. Länk till den digitala direktsändningen kommer att hittas via: www.manifestgalan.se

Jurygrupperna på närmare 150 personer har tillsammans lyssnat igenom och bedömt sammanlagt 440 albumproduktioner och 219 musikvideos. Jurygrupperna består av journalister, arrangörer och andra personer som på olika sätt är verksamma i musikbranschen.

SOM:s styrelse genom ordförande Eva Karman Reinhold:

”Den oberoende musikutgivningen har fortsatt med imponerande och obruten kraft, trots pandemins mycket hårda framfart. Antalet inskickade bidrag till Manifest är rekordmånga och juryn har gjort ett enormt jobb. Vi ser mycket fram emot att få fira tillsammans fast på distans den 26 februari från Nalen!”

14 Jan 2021